fbpx

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΩΣ 5000€

Copy of Copy of Copy of Untitled (11)

Η δημοσίευση του  νέου προγράμματος χρηματοδότησης ΕΣΠΑ <<e-λιανικό>> για την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι γεγονός!

Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης που δραστηριοποιείται στο λιανεμπόριο, τώρα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα με 100% επιχορήγηση μέσω ΕΣΠΑ.

Οι βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων που υποβάλλουν πρόταση είναι οι ακόλουθες:

  • Να έχουν ΚΥΡΙΑ Δραστηριότητα το ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ και να διατηρούν Φυσικό Κατάστημα λιανικής πώλησης ειδών, δηλαδή εμπορικό χώρο που υποδέχεται και εξυπηρετεί πελάτες.
  • Να έχει ανασταλεί η λειτουργία τους για τουλάχιστον μία ημέρα στο διάστημα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και εφεξής.
  • Να έχουν ολοκληρώσει (υλοποίηση, τιμολόγηση, εξόφληση και λογιστικοποίηση των σχετικών δαπανών) την περίοδο από 18/03/2020 έως και πριν την υποβολή της αίτησης, την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος.
  • Να έχουν μείωση του Κύκλου Εργασιών 4ου τριμήνου 2020 σε σχέση με τον αντίστοιχο Κύκλο Εργασιών 4ου τρίμηνου έτους 2019. Η μείωση πρέπει σε ποσοστό να είναι μεγαλύτερη ή ίση του 20%. Το κριτήριο δεν θα εφαρμοστεί στις Νεοσύστατες επιχειρήσεις.
Το πρόγραμμα επιδοτεί και τεχνολογικό εξοπλισμό σχετικό με την λειτουργία eshop  (π.χ. ηλεκτρονικό υπολογιστή (PC), laptop, εξοπλισμός δικτύου, Bar code readers, εκτυπωτές, κλπ.)

Γιατί χρειάζεστε ένα eshop;

To eshop είναι μονόδρομος για την επιβίωση των επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας. Διατηρώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η επιχείρηση αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα αφού δεν απαιτείται φυσική παρουσία του πελάτη στο χώρο και μπορεί να ψωνίσει με ασφάλεια από το σπίτι του.

Φυσικά εσείς δεν πρέπει να δείτε την επιδότηση των 5000€ ως μια προσωρινή λύση για να αποκτήσετε eshop και με σκοπό να επιβιώσει απλά η επιχείρηση σας. Πρέπει να το δείτε ως μια μοναδική ευκαιρία, να δοκιμάσετε κάτι νέο και να επεκτείνετε το δίκτυο πωλήσεων σας και σε ένα εναλλακτικό κανάλι πώλησης.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος;

 

Στην Online-Business αναλαμβάνουμε για εσάς όλη την διαδικασία ΔΩΡΕΑΝ!

Από την αίτηση έως την ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

*Το πρόγραμμα δεν επιδοτεί τον ΦΠΑ 24% – Εμείς σας τον χαρίζουμε!

Αναθέτοντας στην ομάδα της Online-Business την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα είναι καλαίσθητη, λειτουργική και άρτια τεχνικά κατασκευασμένη ακολουθώντας πιστά τις τελευταίες τάσεις και πρότυπα του διαδικτύου. Αντιμετωπίζουμε κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε, σαν μια νέα πρόκληση, που οφείλει, πάνω απ’ όλα, να εξυπηρετεί τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Επιπρόσθετα η συνεργασία μας δεν τελειώνει μόλις παραδώσουμε την ιστοσελίδα σας. Παραμένουμε δίπλα σας παρέχοντας εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Εσείς δε χρειάζεται να καταβάλετε κόπο, τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς και σε λίγες ημέρες σας παραδίδουμε το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα με το «κλειδί στο χέρι», έτοιμο να υποδεχτεί τους πελάτες σας.

Θα σας προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο – πρόταση μαζί με το φάκελο υποβολής του ΕΣΠΑ που θα περιλαμβάνει:

tick
Ένα πλήρως λειτουργικό eshop με έξτρα λειτουργίες
tick
1 χρόνο δωρεάν φιλοξενία του καταστήματος σας
tick
Δημιουργία Social Media λογαριασμών
tick
Φιλική ιστοσελίδα προς όλες τις συσκευές
tick
Τεχνική υποστήριξη & καθοδήγηση
tick
Σύνδεση του eshop σας με το skroutz.gr
Οι αιτήσεις ξεκινάνε από 22 Φεβρουαρίου έως 24 Μαρτίου.
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ!
Καλέστε μας στο  23130 75693‬  /  694 628 0310 ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε άμεσα.